FueraDentro, Nimio   ButaqueFueraDentro, Nimio Butaque
FueraDentro Shell Lounge CendreFueraDentro Shell Lounge Cendre
FueraDentro, Doble   SillonFueraDentro, Doble Sillon
FueraDentro Shell cendreFueraDentro Shell cendre
FueraDentro Cima loungeFueraDentro Cima lounge
FueraDentro Shell loungeFueraDentro Shell lounge
FueraDentro SillonFueraDentro Sillon
FueraDentro Cima loungeFueraDentro Cima lounge
FueraDentro Shell loungeFueraDentro Shell lounge
FueraDentro Cima loungeFueraDentro Cima lounge
FueraDentro Cima lounger   LotteFueraDentro Cima lounger Lotte
FueraDentro Shell LoungerFueraDentro Shell Lounger
FueraDentro Siesta LoungerFueraDentro Siesta Lounger
FueraDentroFueraDentro

FueraDentro

In de woontrends van de laatste jaren ziet men dat ‘buiten’ steeds meer een verlengstuk wordt van ‘binnen’. FueraDentro, wat ‘buiten en binnen’ betekend in het Spaans, is een succesvol Nederlands meubeldesign label dat in de ontwikkeling van haar producten de grens zoekt tussen binnen en buiten.

FueraDentro verzorgt de ontwikkeling van de conceptuele ideeën van prominente designers en aanstormend talent tot een kwalitatief hoogwaardig en weersbestendig eindproduct, waarbij zo veel gebruik gemaakt word van de nieuwste beschikbare technologie.

In de ontwikkeling van haar producten streeft het bedrijf er naar zo veel mogelijk gebruik te maken van natuurlijke of 100% recyclebare materialen. Het eindresultaat zijn verantwoorde moderne design buitenmeubelen die als object in geen enkel interieur misstaan.

Collecties van FueraDentro

De verschillende collecties onderscheiden zich van elkaar door hun ontwerp, uitstraling en materiaalgebruik. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Cima collectie van Hendrik Steenbakkers, de Shell collectie van Jan des Bouvrie en de e-volved collectie van Timothy Schreiber. Zo ‘ervaart’ men een heerlijk gevoel van beschutting in de zetels van de Shell collectie, lijkt de e-volved collectie als het ware te zijn ontstaan uit een natuurlijk proces en springt de Cima collectie in het oog door haar strakke minimalistische vormgeving. Wat echter alle collecties overeenkomen, is dat zij voortkomen uit een combinatie van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Flagship store FueraDentro

J&B exclusieve tuinmeubelen is de flagship store van FueraDentro in Nederland. En heeft als énige dealer in Nederland een groot deel van de collectie in de showroom. staan. In onze showroom kunt u naast de collectie rekenen op advies op maat van onze deskundige tuinmeubel adviseurs. Daarnaast zijn de luxe buitenmeubels ook beschikbaar via onze tuinmeubel webshop.