FueraDentro PoltronaFueraDentro Poltrona

FueraDentro - Poltrona

Heerlijk ontspannen in een moderne tuinstoel; dat is de FueraDentro Poltrona collectie. Deze stijlvolle collectie met architectonisch en minimalistisch design geeft uw tuin een ultra-moderne look zonder in te leveren op zitcomfort.
 

De looks van FueraDentro Poltrona

Met een RVS frame en Batyline zitvlak is de FueraDentro Poltrona collectie een echte allrounder op het gebied van tuinmeubelen. Alle materialen zijn UV- en vlekbestendig, waardoor de tuinstoelen het gehele jaar buiten kunnen blijven staan.

Het zitgedeelte is ietwat gekanteld, waardoor een lounge-effect wordt gecreƫerd. Hierdoor ervaart u een hoog zitcomfort terwijl u kunt genieten van een prachtige, luxe uitstraling.

 

In diverse uitvoeringen

De FueraDentro Poltrona tuinstoelen zijn verkrijgbaar in het wit, zwart of als zandkleurige uitvoering. Daarnaast kunt u naast de reguliere tuinstoelen ook kiezen voor de driezits uit deze collectie. Hierdoor maakt u eenvoudig een prachtige loungeset!

U kunt deze collectie zowel online als in onze showroom bekijken en bestellen. Onze deskundige adviseurs voorzien u graag van een passend advies tijdens uw bezoek aan onze showroom in Breda.