X

In verband met corona-maatregelen!

In verband met de aangescherpte corona-maatregelen en ook het daarmee gepaard gaande bezettingsprobleem, zijn wij wel geopend maar voor uw en onze veiligheid beperken we het aantal bezoekers tot 2 per medewerker met een maximum van 4 bezoekers tegelijk in onze winkel.

Om te voorkomen dat u lang moet wachten is het beter dat u afspraak maakt zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.

In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook ons mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.
Bestellingen via onze webshop worden gewoon uit geleverd.

FueraDentro DobleFueraDentro Doble
FueraDentro DobleFueraDentro Doble

FueraDentro - Doble

Doble

Door de tijdloze eenvoud van het architectonisch ontwerp, zijn Doble tafels uiterst geschikt voor gebruik in zowel een moderne als een meer traditionele omgeving. Voor het onderstel, vervaardigd van roestvrijstaal, kan men kiezen uit een geborstelde, geëlektropolijste of een poedercoat uitvoering.

In combinatie met een teak of gekleurd gehard glazen tafelblad maakt dit de Doble tafel zeer duurzaam, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

De Doble Bench is de perfecte nieuwe aanvulling op de reeds populaire Doble tafel. De Doble Bench kan worden uitgerust met een Batyline® zitting of een teak zitting.

Voor een optimaal comfort zijn optionele kussens beschikbaar. Hoewel oorspronkelijk ontworpen om te worden gecombineerd met de Doble tafel, ziet de Doble Bench er geweldig uit als een solitair item.

Ontwerper: Hendrik Steenbakkers