X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

FueraDentro DobleFueraDentro Doble
FueraDentro DobleFueraDentro Doble

FueraDentro - Doble

Doble

Door de tijdloze eenvoud van het architectonisch ontwerp, zijn Doble tafels uiterst geschikt voor gebruik in zowel een moderne als een meer traditionele omgeving. Voor het onderstel, vervaardigd van roestvrijstaal, kan men kiezen uit een geborstelde, geëlektropolijste of een poedercoat uitvoering.

In combinatie met een teak of gekleurd gehard glazen tafelblad maakt dit de Doble tafel zeer duurzaam, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

De Doble Bench is de perfecte nieuwe aanvulling op de reeds populaire Doble tafel. De Doble Bench kan worden uitgerust met een Batyline® zitting of een teak zitting.

Voor een optimaal comfort zijn optionele kussens beschikbaar. Hoewel oorspronkelijk ontworpen om te worden gecombineerd met de Doble tafel, ziet de Doble Bench er geweldig uit als een solitair item.

Ontwerper: Hendrik Steenbakkers