X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

Een wereld aan exclusieve buitenmeubilair

Bij J&B exclusieve tuinmeubelen bieden wij u een ruim assortiment aan buitenmeubilair in diverse stijlen, afmetingen en prijsklasse. In onze exclusieve showroom vindt u meer dan tachtig uiteenlopende tuinsets van diverse A-merken. Kom langs en ervaar zelf de topkwaliteit van ons aanbod aan buitenmeubilair.

A-merken buitenmeubilair

J&B heeft verschillende merken buitenmeubilair van diverse A-merken, welke allen van hoge kwaliteit en weersbestendig zijn. Hierdoor kunnen de tuinmeubelen het gehele jaar door gebruikt worden. We beschikken over kwaliteitsdesignmeubelen van onder andere:

Onder onze merken vindt u meer informatie over het buitenmeubilair, parasols en andere producten . Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Neem dan een kijkje in onze uitgebreide webshop. Niet alle merken die wij in ons assortiment hebben staan op onze webshop maar zijn alleen exclusief verkrijgbaar in onze winkel.

Advies van een expert

Onze bekwame J&B adviseurs denken graag met u mee als het gaat om materiaalkeuze, samenstelling of formaatkeuze. Hierdoor vindt u bij ons altijd buitenmeubilair dat bij uw tuin past. Of u nu op zoek bent naar een geheel nieuwe tuinset of slechts één item; bij J&B exclusieve tuinmeubelen voorzien wij u graag van een passend advies. Bekijk hieronder de mogelijkheden en laat u inspireren door het prachtige assortiment aan buitenmeubilair van J&B.