club_108.jpg
Solpuri LagoonSolpuri Lagoon
Solpuri libertySolpuri liberty
Solpuri LibertySolpuri Liberty
Solpuri safariSolpuri safari
Solpuri ClubSolpuri Club
Solpuri Country eettafel setSolpuri Country eettafel set

Solpuri

Expecting the exceptional, getting the exceptional

Laat u meenemen door Solpuri tuinmeubelen naar de zonnige kant van het leven en geniet van zorgeloze uren en momenten van rust en ontspanning. 

De collectie van Solpuri bestaat uit meubelen met een doordacht en uitstekend design. Solpuri creëert haar producten met als ultieme doel om mensen meer tijd buiten door te laten brengen. Zij geloven dat het doorbrengen van tijd buiten vier muren, alle gangbare normen overstijgt, en zorg voor een betere kwaliteit van het leven.

Solpuri tuinmeubelen

Met aandacht voor detail, speciale zorg en innovatie evenaart Solpuri comfort, duurzaamheid, kwaliteit voor duurzaam tuinmeubilair. Dit valt terug te zien in de kwaliteit van het teakhout, wat doormiddel van vele criteria wordt geselecteerd. Het teakhout is afkomstig uit Azië en is puur natuur. De Solpuri tuinmeubelen zijn met de hand vervaardigd en hebben een eigentijds karakter door het gebruik van bijzondere contrasten. Met deze luxe tuinmeubelen creëert u een heerlijk vakantiegevoel in uw tuin.

Bezoek onze showroom

De collectie van Solpuri is beschikbaar in onze showroom in Breda. Beleef hier de zonnige kant van het leven door de collectie van Solpuri.

Solpuri tuinmeubelen zijn hiernaast ook nog beschikbaar in onze webshop.