FueraDentro SiestaFueraDentro Siesta

FueraDentro - Siesta

Comfortabel genieten van de zon; dat kan met de FueraDentro Siesta collectie! Deze moderne sun loungers kunnen worden voorzien van een heerlijk gevuld kussen, waarbij u de keuze hebt uit diverse stofferingen. De basis van dit bed is gemaakt van batyline. Dit is een zeer fijne stof met een hoog comfort. Daarnaast is de stof UV- en vlekbestendig, waardoor u jarenlang plezier hebt van de sun lounger!

 

De perfecte lounger bij het zwembad!

Voor het frame van de FueraDentro Siesta sun loungers kunt u kiezen uit gepoedercoat aluminium, geborsteld RVS of geƫlectropolijst RVS. Laatstgenoemde afwerking is met name erg geschikt voor plaatsing nabij de kust of een zwembad.

De loungers kunnen in verschillende standen worden gezet, waardoor u onder andere een boek kunt lezen terwijl u nog steeds de hoogste vorm van comfort ervaart.

 

Eenvoudig te bestellen

Wilt u de FueraDentro Siesta sun lounger direct bestellen? Dat kan in onze J&B shop! Hier heeft u tevens de keuze uit de verschillende kleuren batyline en stofferingen van de kussens.

Toch liever de sun lounger eerst testen? Kom dan langs in onze showroom in Breda! Wij geven u graag extra informatie over het product en eventuele bijpassende tuinmeubelen.