X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

burda_outdoor_heater-l.jpg
900126_d.jpg

Burda heaters

Warmtestraling met één druk op de knop: De revolutionaire infrarood-kortegolftechnologie van deze Burda terrasverwarming zorgt al direct bij het inschakelen voor een heerlijke warmte en is dan ook uitermate geschikt voor zowel zakelijk- als particulier gebruik. Er wordt er geen warmte verspilt, waardoor u direct kan genieten van uw buitenruimte. J&B Exclusieve Tuinmeubelen helpt u graag bij de keuze voor uw perfecte Burda heater.

Hoe werkt de terrasverwarming van Burda?

Burda staat bekend terrasverwarming met een hoog gebruiksgemak en snelle resultaten. De hoogfrequente warmtegolven van een Burda terrasverwarmer doordringen de lucht zonder deze te verwarmen en zorgen zo doelgericht, uiterst effectief en op energiebesparende wijze voor warmte op plaatsen waar deze nodig is – bij de aangestraalde personen, voorwerpen en materialen.

De terrasverwarming van Burda is te bevestigen aan de muur of op een statief en zijn bij J&B Exclusieve Tuinmeubelen te verkrijgen in de kleuren zwart en wit. Bezoek onze showroom aan de Ettensebaan in Breda, of online uw Burda terrasverwarming in onze webshop.