40_palletti_20201201_fatboy_hero_day2_078_b2_c1.jpg
fatboy_edison-the-giant_tinyhouse-1_jpg-rgb.jpg
edison_the_petit_9_100686_.jpg
Fatboy HeaddemockFatboy Headdemock
Fatboy Edison The PetitFatboy Edison The Petit
Fatboy The OriginalFatboy The Original
Fatboy Non-Flying CarpetFatboy Non-Flying Carpet
Fatboy TransloetjeFatboy Transloetje
transloetje_slider_21455631650_398622617.jpg
Fatboy StonewashedFatboy Stonewashed
Fatboy TablitskiFatboy Tablitski
FatboyFatboy
Fatboy Buggle-upFatboy Buggle-up
Fatboy Edison The MediumFatboy Edison The Medium

Fatboy

Fatboy biedt een breed scala aan kleurrijke zitzakken, gigantische lampen, magische hangmatten, super relaxte hondenkussens en een uitbundige kandelaar voor buiten. Ontworpen voor jouw gemak en een lust voor het oog. Dit is ook de reden dat J&B Exclusieve Tuinmeubelen is begonnen als Fatboy dealer. Bekijk en bestel direct online in onze Fatboy online shop.
 

Officiële Fatboy dealer

J&B exclusieve tuinmeubelen is een officiële dealer van de Fatboy producten. Onze experts kunnen u helpen met vragen over deze producten. Hiernaast kunt u tevens inspiratie op doen in onze showroom in Breda.

 
Zitzakken
Zitzakken is waar het avontuur voor Fatboy in 2002 mee begon. De eerste zitzak was de zitzak The Original, waarmee Fatboy bekend is geworden. De zitzak The Original voor velen onmisbaar geworden. Vandaag de dag heeft Fatboy zitzakken in de meest uiteenlopende kleuren, diverse materialen en met vrolijke prints. Als Fatboy dealer zijn deze producten verkrijgbaar bij J&B exclusieve tuinmeubelen.
 

Hangmatten
Hangmat met standaard, superstevig onderstel en verkrijgbaar in 14 gave kleuren. De Fatboy hangmatten zorgen gegarandeerd voor een ontspannen sfeer.
 

Verlichting
Inmiddels heeft Fatboy al een mooie collectie aan binnen en buitenlampen ontwikkeld. De Edison petit, oplaadbaar en te stylen met verwisselbare coopercappies. De Edison Grand , Medium en The Giant kunt u prachtig plaatsen in uw tuin of terras en met de oplaadbare Lampie-On kleed u uw binnen en buiten ruimte aan met deze charmante lamp.

Lounge
Nieuw is de Paletti lounge. Hande modulaire modules waarmee u een super comfortabele lounge creeert.