X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

Royal Botania TraverseRoyal Botania Traverse

Royal Botania - Traverse

Het bewijs dat inklapbare tafels ook stijlvol kunnen zijn: de Royal Botania Traverse collectie. Deze handige tuintafeltjes zijn ideaal voor op balkons of andere smalle ruimtes. Met een innovatief systeem kunt u de tafels eenvoudig inklappen en binnen zetten zonder dat ze veel ruimte innemen. Het ontwerp is van Mathias de Ferm.
 

Diverse modellen

De Royal Botania Traverse collectie bestaat uit verschillende soorten inklapbare tuintafels. U heeft hierin de keuze uit een ronde, vierkante en rechthoekige tafel. Ook de materialen kunt u naar uw eigen smaak afstemmen. Kies bijvoorbeeld voor een teakhouten tafelblad voor een warme uitstraling of juist een kunststof wit blad voor een strak design.

Door het simpele design is de Royal Botania Traverse collectie eenvoudig te combineren met tuinstoelen uit andere collecties. Laat u inspireren door de Royal Botania Brochure of kom langs in de showroom van J&B in Breda. Onze deskundige adviseurs assisteren u graag bij het vinden van de ideale tuinset voor uw tuin of balkon.