X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

Royal Botania Shady parasolRoyal Botania Shady parasol
Royal Botania Shady parasolRoyal Botania Shady parasol
Royal Botania Shady parasolRoyal Botania Shady parasol

Royal Botania - Shady parasol

Veel keuzemogelijkheden

De Shady collectie van Royal Botania bestaat uit een uitgebreide serie parasols met een ruime keuze uit materialen en kleuren.

Zo kunt u bijvoorbeeld voor de paal en baleinen kiezen uit gecertificeerd teakhout, geborsteld of geëlectropolijst RVS of een poedercoating in drie kleuren. Het schaduwdoek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en tevens ook in het zeer weerbestendige materiaal Batyline®.

Het gebruik van geëlectropolijst RVS wordt met name geadviseerd indien de parasol in een maritieme omgeving komt te staan (vlakbij zee of zwembad).  Tevens kunt u kiezen uit een rond (diameter 350cm en 450cm), vierkant (300x 300cm en 350x 350cm) en rechthoekig (300x 400cm) schaduwdoek.

Ook de parasolvoet kunt u zelf kiezen; rond, vierkant, graniet of RVS. Een prachtige parasol met een zeer luxe uitstraling kunt u dus geheel naar eigen smaak samenstellen. 

Bekijk de volledige collectie van Royal Botania

Naast deze collectie zijn er ook nog andere collecties van Royal Botania verkrijgbaar in onze exclusieve tuinmeubel showroom in Breda. Bekijk het volledig assortiment van Royal Botania of kom langs bij onze showroom. De volledige collectie is tevens te bekijken in de nieuwste online brochure van Royal Botania, te downloaden via onze website.

De Royal Botania Shady collectie direct online bestellen? Dat kan in onze webshop!