X

In verband met corona-maatregelen!

In verband met de aangescherpte corona-maatregelen en ook het daarmee gepaard gaande bezettingsprobleem, zijn wij wel geopend maar voor uw en onze veiligheid beperken we het aantal bezoekers tot 2 per medewerker met een maximum van 4 bezoekers tegelijk in onze winkel.

Om te voorkomen dat u lang moet wachten is het beter dat u afspraak maakt zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.

In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook ons mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.
Bestellingen via onze webshop worden gewoon uit geleverd.

Varaschin - BeltVaraschin - Belt
Varaschin - BeltVaraschin - Belt
Varaschin - BeltVaraschin - Belt
10214-1.jpg
Varaschin - BeltVaraschin - Belt
Varaschin - BeltVaraschin - Belt
Varaschin - BeltVaraschin - Belt

Varaschin - Belt

De door Daniele Lo Scalzo Moscheri ontworpen, geheel gestoffeerde  modulaire lounge, BELT is een lounge opgebouwd uit losse elementen voor zowel binnen als buiten. De elementen zijn zo te combineren dat er een combinatie ontstaat die perfect past in uw tuin of buitenruimte. U kunt kiezen voor de hele set in één kleur, maar wat de Belt serie echt uniek maakt is dat dit minimalistische ontwerp door een oneindig aantal kleur- en patrooncombinaties tot een uniek object in uw tuin omgetoverd kan worden. Zoekt u iets unieks waar niemand z’n ogen vanaf kan houden dan is de BELT echt de set voor u. Met de elementen van de BELT serie creëert  u echt een eyecatcher in uw tuin.

Als u enthousiast bent geworden over de BELT en u ook een keer het heerlijke zitcomfort wilt ervaren ontvangen wij u graag in onze showroom. Hier kunnen onze enthousiaste medewerkers u meer vertellen over alle mogelijkheden bij het samenstellen van uw BELT lounge.