X

In verband met corona-maatregelen!

In verband met de aangescherpte corona-maatregelen en ook het daarmee gepaard gaande bezettingsprobleem, zijn wij wel geopend maar voor uw en onze veiligheid beperken we het aantal bezoekers tot 2 per medewerker met een maximum van 4 bezoekers tegelijk in onze winkel.

Om te voorkomen dat u lang moet wachten is het beter dat u afspraak maakt zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.

In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook ons mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.
Bestellingen via onze webshop worden gewoon uit geleverd.

Traditional teak KateTraditional teak Kate

Traditional Teak - Kate

De Traditional Teak Kate collectie bestaat uit tuinmeubelen vervaardigd uit hoogwaardig teakhout gecombineerd met het zeer weerbestendige materiaal Textileen. Deze frisse combinatie zorgt voor een relaxte “beachbar” look in iedere tuin.
 

Diverse uitvoeringen en kleuren

De tuinstoelen uit de Traditional Teak Kate collectie zijn er in diverse uitvoeringen. Zo heeft u de keuze uit inklapbare recliners of armstoelen, stapelbare stoelen, “director”-stoelen, strandstoelen en ligbedden.

Iedere uitvoering uit de Kate collectie kan worden geleverd met witte, zwarte of taupe tTextileen. Deze stof is bijzonder comfortabel en is tevens kleurvast, sneldrogend en milieuvriendelijk.

Shop de tuinstoelen uit de Traditional Teak Kate collectie online of in onze showroom in Breda. Wij laten u graag bijpassende tuintafel-opties zien.