1-photos-advertising-paraflex1455633567_750471349.jpg
pf_duo_ro_palba_res (12).jpg

Paraflex

Het unieke en gepatenteerde systeem voor zweefparasols maakt korte metten met de hinder van een zware parasolvoet en die vervelende centrale stok. Eén bevestigingspunt aan de muur of centrale console. De flexibele arm, en de kantelbare instelling zorgen ervoor dat je in een handomdraai de schaduw maakt waar jij het wil, ongeacht plaats van de zon.

De parasol heeft een eigentijds design, is sterk gebouwd en toch uitermate licht en makkelijk hanteerbaar. Ook is Paraflex® al jarenlang de max, zowel voor privé-gebruik als voor toepassingen in de horeca, wereldwijd. Vooral daar waar de zon graag schijnt!

Met Paraflex® zet je zelf de schaduw gewoonweg naar je hand.

Wat maakt Paraflex® zo uniek?

1. Uitzonderlijk gebruiksgemak: U monteert de parasol dankzij een ingenieus klemsysteem. Met een eenvoudige druk op de knop plaatst u de parasol in de gewenste schuine stand. 

2. Handig op te bergen: U kan de parasol op twee manieren sluiten. U neemt de parasol uit de klem en bergt hem op, of u sluit de parasol op de arm via de rits in het parasoldoek. 

3. Flexibiliteit dankzij ingenieus armsysteem: De parasolarm is uiterst beweeglijk dankzij het scharniersysteem. Door het openen van de hendel kan u snel en vlot de parasol van positie veranderen. De arm is bovendien makkelijk demonteerbaar zodat u hem in de winter kan opbergen.
 

Kwaliteit op alle vlakken!
De Paraflex®-arm is samengesteld uit aluminium en roestvrij stalen onderdelen. Alle kunststofonderdelen zijn bovendien UV-bestendig.