X

Corona-maatregelen per 14 oktober in onze showroom!

  • 1.5 meter afstand houden, geef ruimte aan elkaar.
  • Heeft u klachten: blijf dan thuis.
  • Indien de drukte te groot is in onze showroom dan sluiten wij de deur totdat de drukte is afgenomen. Daarom blijft het verstandig om een afspraak te maken zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.
  • In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.
  • Mondkapje dragen is verplicht.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.

Oasiq Sandur stoel   Machar tafelOasiq Sandur stoel Machar tafel
Oasiq Sandur LoungeOasiq Sandur Lounge
Oasiq Sandur barstoel   Ceru bartafelOasiq Sandur barstoel Ceru bartafel
Oasiq tuinmeubelenOasiq tuinmeubelen
oasiq x2 2013-661468929916_213107459.jpg
sandur 2 seater sofa white-white 1.jpg
oasiq x2 2013-69.jpg

Oasiq tuinmeubelen

Inspired by Nature

Oasiq tuinmeubelen is een relatief nieuwe speler in de tuinmeubelenbranche, maar wint met haar op natuur geïnspireerde tuinmeubelen al snel terrein. Het unieke ontwerp van Oasiq wordt een echt onderdeel van uw tuin, waardoor er een oase van rust wordt gecreëerd. Het merk is al jarenlang één van de grootste spelers in Azië en introduceert hun concept nu ook met trots in Europa. De hoge kwaliteit en de unieke uitstraling maken de tuinmeubelen tot een topproduct en is daarom ook te koop bij J&B Exclusieve Tuinmeubelen.

Kwaliteit van Oasiq tuinmeubelen

De tuinmeubelen van Oasiq zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hier komen vooral vakmanschap en het oog voor detail in terug. Er zijn tal van designers verbonden aan Oasiq, zoals Gijs Papavoine, Hans Daalder en Hugo de Ruiter. Elke designer heeft een nieuwe of andere kijk op deze producten, waardoor Oasiq tuinmeubelen een unieke aanbieder op de markt is.

Inspired by Nature

Oasiq tuinmeubelen zijn ontworpen met de gedachten om het genot in het buitenleven naar een hoger niveau te tillen. Oasiq gelooft dat een aangename buitenomgeving bijdraagt aan het welzijn van de mens. De tuinmeubelen zijn daarnaast volledig geïnspireerd door de natuur, het motto luidt dan ook: Inspired by Nature, Crafted for people.

Beschikbaar in onze showroom

Diverse collectie's van Oasiq zijn te bezichtigen in onze showroom aan de Ettensebaan in Breda. Hier kunt u zich laten inspireren en de magie van Oasiq op u over laten brengen. Ook geven wij u graag advies op maat, zodat elke aankoop daadwerkelijk bij u past!