Manutti - AirManutti - Air
Manutti - KumoManutti - Kumo
Manutti - CascadeManutti - Cascade
Manutti - Helios   PratoManutti - Helios Prato
Manutti ZendoManutti Zendo
Manutti - ElementsManutti - Elements
Manutti Mood collectie buitenmeubelsManutti Mood collectie buitenmeubels
Manutti - KumoManutti - Kumo
Manutti - San DiegoManutti - San Diego
Manutti - Mood loungeManutti - Mood lounge
Manutti - CascadeManutti - Cascade
Manutti - AspenManutti - Aspen
Mood-Prato by ManuttiMood-Prato by Manutti
Manutti FlowManutti Flow
Manutti LinerManutti Liner
Manutti  ElementsManutti Elements
Manutti Mood en AstiManutti Mood en Asti
Manutti OrlandoManutti Orlando
Manutti CrossManutti Cross
Manutti, PratoManutti, Prato
Manutti - ElementsManutti - Elements
Manutti - MoodManutti - Mood

Manutti

Manutti is een Belgische onderneming die stijlvol en exclusief buitenmeubilair ontwerpt en fabriceert. In 2002 ontwierp de Belg Stephane de Winter een nieuw soort meubilair, dat vervaardigd was met een nieuwe synthetische vezel. Dankzij dit exclusieve tuinmeubilair werd het mogelijk om buitenruimtes om te vormen tot ware extensies van het interieur. Dit vormde de start van een nieuw merk met een duidelijke visie.

Met het exclusieve buitenmeubilair van Manutti geniet u van het leven

Manutti tuinmeubelen onderscheiden zich dankzij de ontwerpen. Die zijn simpel maar toch geraffineerd en nodigen u uit om dankzij hun ontspannen design te genieten van het leven. De collectie omvat buitenstoelen, sofaconcepten en loungers, die bekleed zijn met duurzame stoffen voor buitengebruik, zoals nautisch leer en Sunbrella stof. Voor de frames wordt roestvast staal, gepoederlakt of geanodiseerd aluminium, synthetische vezels en teak gebruikt.

Bestand tegen alle weersomstandigheden

De materialen zijn op een dusdanige manier ontworpen en gekozen dat ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Qua stijl variëren de modellen in de collecties van traditioneel tot hedendaags. Manutti is ook gekend door haar grote collectie tafels, waarbij het merk bijvoorbeeld teakhout van de allerbeste kwaliteit combineert met materialen als Belgische natuursteen. Tafels zijn er in roestvrijstaal, aluminium en hout. Daarnaast omvat de Manutti-collectie ook accessoires, zoals sfeervolle buitenverlichting, parasols en elegante buitentapijten. 

Ontdek de Manutti tuinmeubelen in de webshop

J&B tuinmeubelen heeft diverse Manutti-producten in de showroom staan. Daarnaast is de volledige collectie ook op onze tuinmeubelwebshop te zien. Download onderstaand de nieuwe prijslijst en brochure van Manutti tuinmeubelen of kom langs bij onze showroom in Breda. Bij vragen kunt u ook bellen naar 076 – 596 16 36.