X

In verband met corona-maatregelen!

In verband met de aangescherpte corona-maatregelen en ook het daarmee gepaard gaande bezettingsprobleem, zijn wij wel geopend maar voor uw en onze veiligheid beperken we het aantal bezoekers tot 2 per medewerker met een maximum van 4 bezoekers tegelijk in onze winkel.

Om te voorkomen dat u lang moet wachten is het beter dat u afspraak maakt zodat u niet onnodig lang hoeft te wachten.

In onze winkel is desinfecterende gel aanwezig.

Wij hopen op ieders begrip en zien U graag in onze winkel!

Heeft U dringende vragen over één van onze producten dan kunt u ons ook ons mailen: info@jenb.nl
Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5961636 of via email mark@jenb.nl.
Bestellingen via onze webshop worden gewoon uit geleverd.

lima seating set #4 (custom).jpg
lima seating set #3 (custom).jpg

Gloster - Lima

De essentie van natuurlijke en tactiele materialen is samengebracht in één, gedefinieerd element in de nieuwe Lima modulaire zitcollectie van Henrik Pedersen. Plantageteak, rieten buiten, natuurlijk leer en zacht aanvoelende, gestructureerde stoffen combineren in een subtiele mix, waar je kunt zitten, rondhangen en de warme omhelzing van de natuur kunt voelen.

Met praktisch altijd in gedachten, zorgt de eenvoudige flexibiliteit van de modulaire elementen van Lima ervoor dat u uw schuilplaats kunt configureren zoals u wilt. Een royale, gezellige lounge hoekbank of een meer intieme chaise-longue of bank - met Lima is de enige beperking uw verbeelding.

Met het oog op de natuur door het hele ontwerp heen, heeft het gekleurde vlechtwerk op de achterpanelen een subtiele, verweerde afwerking - waardoor het meubilair een vertrouwd en rustiek gevoel krijgt.