FixForm BOBFixForm BOB
Fixform Roy tafel met FueraDentro stoelenFixform Roy tafel met FueraDentro stoelen
Fixform Roy loungeFixform Roy lounge
FixForm BoBFixForm BoB
Fixform Roy loungeFixform Roy lounge
Fixform Roy loungeFixform Roy lounge

FixForm

FixForm is een Nederlandse meubelproducent. De gehele collectie, wordt volledig in eigen beheer in Nederland geproduceerd. Door de uitgebreide productiefaciliteiten en jarenlange ervaring blijven ze zich onderscheiden met haar tuinmeubelen op het gebied van tijdloos vormgegeven buitenmeubilair.

Officiële FixForm dealer

FixForm heeft verschillende collecties tuinmeubelen, waaronder de BoB en Roy lounge collecties. De collectie zijn uitsluitend verkrijgbaar bij officiële dealers, waarvan J&B exclusieve tuinmeubelen er één is.

De BoB en Roy lounge collecties bestaan uit een polyester basisstructuur. De leuningen zijn gemaakt van Iroko hardhout. De collecties zijn leverbaar in alle gewenste RAL-kleuren

Alle kussens zijn uiterst comfortabel en zijn voorzien van hoogwaardige outdoor-stoffering in diverse kleurstellingen.

Daarnaast heeft FixForm prachtige tafels met een polyester blad en Iroko hardhouten onderstel. Doordat er dezelfde materialen worden gebruikt bij de Lounge collecties is dit erg goed te combineren.

Het assortiment is ook beschikbaar in onze webshop. Bekijk de collectie en bestel online of kom langs voor deskundig advies.