Cosi_Fire bij J&B exclusieve tuinmeubelenCosi_Fire bij J&B exclusieve tuinmeubelen

Cosi-Fires

De naam Cosi-Fires zegt het eigenlijk al: “gezellig vuur”. Dit is dan ook precies wat Cosi-Fires wil bereiken met haar prachtige vuurtafels en haarden. Met de uitgebreide collectie creëren zij letterlijk en figuurlijk een hot spot in de tuin.
 

Cosi-Fires is hypermodern

Cosi-Fires maakt gebruik van een grote verscheidenheid aan materialen zoals composiet, magnesium concentratie of hout in combinatie met roestvrijstaal. De tafels en vuurhaarden hebben een uniek en modern design waardoor het meteen een échte blikvanger in uw tuin wordt. De moderniteit komt echter niet alleen tot uiting in het design maar ook zeker in de functionaliteiten. Zo zijn alle vuurtafels en gashaarden uitgerust met elektronische ontsteking en is er een optionele glas-set verkrijgbaar die het vuur beschermt tegen de wind om optimaal te kunnen genieten.
 

Kom langs in Breda

De collectie van Cosi-Fires is beschikbaar in onze showroom in Breda. Wij nodigen u graag uit om meer dan 1250m2 aan exclusieve tuinmeubelen te bewonderen. Hiernaast is de collectie ook beschikbaar in onze webshop.